Steril Poşetli Numune Kabı Nedir

18-12-2022 00:35
Steril Poşetli Numune Kabı Nedir

Numune alma her yerde ve her bölgede önemli bir yere sahip olmaktadır. Özellikle resmi yerlerde kullanılan steril poşetli numune kabı bütün teşhis ve hizmetlerde resmi ya da tüzel kişiler tarafından kullanılan ürünler olarak nitelendirilmektedir. Bu kapların her birinin özel olarak tasarlanan numune gönderme formları bulunmaktadır. Bu fonlarla birlikte steril poşetli numune kabı alınan numunelerin doğru bir şekilde saklanmasını sağlamaktadır. Numunelerin içerikleri hayvanlardan ya da insanlardan kaynaklı bir şeyi tespit etmek anlamıyla hazırlanmaktadır. İstenilen amaçlara uygun olabilecek şekiller ve yeterli sayıda alınmaktadır. Bunun yanında içerisinde bulunan materyaller dökülmesin diye steril poşetli numune kabı şeklinde sarılarak muhafaza edilmektedir. Böylece numunelerin taşınması sırasında herhangi bir sıkıntı kesinlikle yaşanmamaktadır. Özellikle belli dönemlerde idrar tahlillerinin verilmesi gerekmektedir. Bunun içinde dökme idrar beheri kullanılmaktadır. Böylece idrar dış taraflara taşmadan kolay bir şekilde verilmiş olmaktadır.

Steril Poşetli Numune Kabı Nerelerde Kullanılır?

Bu tarz kabların yer verildiği yerler genellikle laboratuvar ortamları olmaktadır. Herhangi bir durumda sıkıntı yaşamamak adına çoğunlukla 100 milim civarında bir hacme sahip olduğu görülmektedir. Genellikle doktorlar çoğu zaman hastalardan idrar tahlili istemektedir. Bu tahlilin doğru bir şekilde verilebilmesi adına dökme idrar beheri kullanılmaktadır. Bu beherden alınan tahlil uygun bir şekilde taşınarak laboratuvarlara gitmektedir. Böylece incelemeler ve süreçler erken bir şekilde sonuçlanmaktadır. Kullanılan dökme idrar beheri sayesinde sıvı ortama taşmadan kolay bir şekilde yerine böylece yaşanabilecek kötü sonuçların önüne geçirmiş olunmaktadır. Taşınan tüm bu kaplar laboratuvar görevleri tarafından kolaylıkla alınmaktadır. En büyük özelliklerinden biri ise kokuyu kesinlikle geçirmemesi olmaktadır.

Steril Poşetli Numune Kabı Avantajları Nelerdir?

Güneş ışınlarından ya da gelebilecek dış etkilere karşı kendini koruyabilme özelliğine sahip olduğu görülmektedir. Hacmi belli miktarlarda arttırılabileceği için yaklaşık bir paketin içerisinde 50 adet numune kapları bulunmaktadır. Bu kaplar sert bir yapıya sahip olduğundan dolayı dış katmanın muhakkak ambalajlanmaktadır. Yere düştüğünde kırılma ya da başka bir sıkıntı verme özelliği kesinlikle bulunmamaktadır. İnsanları zehirli etkilerden koruyabilecek bir kapı hacmine sahip olduğundan kaynaklı enfeksiyonel bozukluklardan kesinlikle etkilenmemektedir. Her bir numune farklı kaplara konulmaktadır. Bu kaplar numuneyi sardığından dolayı gelebilecek hasarı önlemektedir. Doğaya ya da insanlara zarar vermediğinden dolayı binlerce yıl saklanabilme özelliğini kendinde bulundurmaktadır.

Steril Poşetli Numune Kabı Fiyatları?

Fiyatlandırmalara bakıldığı takdirde iyi bir analiz yapılarak bir fiyat belirlenmektedir. Çoğunlukla hizmetler ne kadar çok toplu alınırsa fiyat anlamında o kadar kar elde edilmektedir. Genellikle bu tarz ürünlerin hastanelerde ve kimya laboratuvarlarında kullanıldığı bilinmektedir. Bunun yanında başka kaynaklı ürünler alındığı için toplu ödemeler yapılmaktadır. Böylece müşterilere indirimli fiyatlar ortaya çıkmaktadır. Her ürünün fiyat bakımından kalitesi ve içeriği değişmektedir. Kullanıcı en kaliteli ürünü seçmek istiyorsa buna uygun bir maddiyat değeri biçilmektedir. Böylece alışlar ve kullanışlar buna uygun şekilde yapılmaktadır.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.